Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #8699

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
heet
marineren
wokken
pittig
bakken
stoven
blenden
frituren
zoet
zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst

Bijgerechten

Udang Balado Peteh
Zeer pittige garnalen met petehbonen
Sateh Tahu Bumbu Ketjap
Spiesjes tofu, ui en paprika met een pittige ...
Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Cah Tempeh Cabe Hijau
Gestoofde tempeh met garnalen en petehbonen

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!