Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9039

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
stoven
marineren
koelen
pittig
heet
blancheren
frituren
zoet and zuur
koud
rauw
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Babat
Gebakken rijst met runderpens
Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Hati Ayam Goreng
Gebakken kippenlever en rookspek met kokosmel...
Laksa Goreng
Su-un met balletjes gehakt, groenten en garna...
Kari Daging
Gestoofd rundvlees in kokosmelksaus
Ayam Masak Santen
Gestoofde drumsticks in kokosmelk
Babi Tulang Cin
Gestoofde varkensribbetjes
Babi Merah Dua
Varkensvlees in een pittige, rode kokosmelksa...
Mencampurkan Sayur Cina
Gesmoorde groenten met garnalen in oestersaus

Groente / fruitgerechten

Perkedel Kentang
Gekruide aardappel-gehaktkoekjes
Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten
Tumis Cumi Hijau
Inktvis in een hete groene bouillon

Acars

Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!