Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9492

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
warm
bakken
stoven
vijzelen
heet
marineren
pittig
grillen
zoet
bbq
frituren
koud
zuur
groente
lauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool
Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika

Bijgerechten

Dendeng Bumbu Basa
Gebakken runderlappen met heerlijke kruiden
Ayam Kecombrang Pedis
Gebakken kip in een zeer hete saus met kecomb...
Ikan Kemirie
Geroosterde makreel overgoten met kokosmelk
Mie Ayam Paksoi
Mie met kippengehakt en paksoi in pittige bou...
Cah Paksoi
Paksoi en garnalen in bouillon
Babi Cina
Geroosterde, zoete ribbetjes
Tahu Bakso Goreng Saus Kacang
Gevulde, gefrituurde tahu met pindasaus

Groente / fruitgerechten

Lempok Tenggiri
Gekruide makreel met ananas
Sateh dan Selada Ketimun
Kipfilet met satehsaus en komkommersalade

Acars

Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!