Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9522

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stoven
stomen
warm
wokken
vijzelen
heet
marineren
oven
pittig
bbq
grillen
frituren
koud
koelen
zuur
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Uduk Betawi
Rijst gekookt in kokosmelk en kruiden
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool

Bijgerechten

Kari Telor Empat
Eieren met kerrie-kokossaus
Gajebo Asem Padeh
Pittig rundvlees gestoofd in de oven
Pepes Ayam
Gegrilde pakketjes met kipfilet van de barbec...
Dendeng Ragi
Droog gebakken rundvlees met kokos
Ikan Bandeng Goreng
Krokant gebakken makrelen
Sambal Goreng Telor
Gefrituurde eieren met een kokosmelksaus
Perkedel Kentang
Gekruide aardappel-gehaktkoekjes

Groente / fruitgerechten

Babi Buncis
Varkensvlees met sperziebonen
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Telor
Zure gekruide eieren
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!