Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9686

Deze rijsttafel is geschikt voor 3 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
blancheren
oven
heet
frituren
vijzelen
zoet-zuur
marineren
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Mie Yamin Ayam
Eiermie met kip en paksoi in bouillon

Bijgerechten

Cah Paksoi Dua
Paksoi met kip en prei in bouillon
Gadon
Gehaktschotel uit de oven
Tumis Andewi
Roerbak van andijvie met champignons en garna...
Dendeng Balado
Zeer scherp, droog gebakken rundvlees

Groente / fruitgerechten

Ayam Renyah Asam Manis
Gefrituurde kipfilet in een zoetzure saus met...
Sambal Goreng Buncis dan Udang
Sperziebonen met garnalen in kokosmelk

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!