Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9820

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
marineren
bbq
pittig
bakken
blenden
vijzelen
zoet
oven
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Sateh Kambing Denpasar
Blokjes geitenvlees aan een spies
Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Burger Tahu
Burgers van tofu met kippengehakt
Bakso Udang
Gestoomde balletjes van garnalen in bouillon

Groente / fruitgerechten

Babi Djahe
Gebakken varkensvlees met gember en tauge
Frikadel Panggang
Aardappel-gehaktschotel uit de oven

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!