Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9995

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
pittig
wokken
stoven
zoet
bakken
vijzelen
marineren
heet
vlees
groente
blenden
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Mie Goreng Babi Jamur
Mie met varkensvlees en champignons

Bijgerechten

Ayam Masak Ketjap
Pittige zoete drumsticks met een ketjapsaus
Udang Surabaya
Garnalen met een pikante bite
Babi Ketjap Empat
Gestoofde speklapjes in ketjapsaus
Tempeh Goreng Campur
Gebakken tempeh met gedroogde visjes

Groente / fruitgerechten

Sayur Nangka Kapau
Runderpoulet met kouseband en nangka in een p...
Sayur Lodeh Dua
Gemengde groenten en garnalen in kokossaus

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!