Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1504

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
heet
marineren
vijzelen
pittig
oven
zuur
rauw
blancheren
koud
koelen
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen
Mie Babi Sayur
Tarwenoedels met varkensvlees en groenten

Bijgerechten

Remis Goreng Djahe
Mosselen en prei in kruidige saus
Ayam Kelia
Gestoofde kip in kruidige saus
Pindang Tetel
Gekookt rundvlees in bouillon
Kari Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige, kruidige s...
Sambal Goreng Udang
Garnalen in kokosmelksaus met petehbonen
Bandeng Ketjap
Makrelen uit de oven
Asinan Tahu
Salade van groente en tofu met een zurige pin...

Groente / fruitgerechten

Kembang Kol Goreng
Gebakken bloemkool met spekreepjes
Sayur Udang Tahu Hijau
Pittig groentegerecht met tijgergarnalen

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!