Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1915

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
bakken
koken
stomen
vijzelen
frituren
blenden
pittig
stoven
koelen
heet
marineren
zoet
rauw
koud
zoet-zuur
zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek
Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Siomay Bandung
Gestoomde won ton met tahu, groente en pindas...
Otak-Otak Pipih
Javaanse viskoekjes met kokos
Pindasoep Ayam
Soep op basis van pindakaas met kip
Daging Lapis
Gesmoorde runderlappen
Ikan Biskuit
Viskoekjes van bokking
Ayam Bakar Rica
Kip gebakken in een pittige kruidenpasta
Bacang
Gevulde kleefrijstpakketjes met gehakt en ged...

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Buncis dan Udang
Sperziebonen met garnalen in kokosmelk
Rujak Sayur Mentah
Salade van groente en tofu met zoete, pittige...

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!