Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2166

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stomen
zuur
pittig
bakken
stoven
blenden
heet
blancheren
vijzelen
frituren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...
Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave

Bijgerechten

Babi Acar
Zoet/zure varkensvlees met ananas
Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Dadar Gule
Omelet in kruidige kokossaus
Tumis Kacang Panjang Dua
Gestoofde, pittige kouseband met garnalen

Groente / fruitgerechten

Brokoli Goreng Tepung
Gefrituurde broccoli in een jasje
Kari Daging Tiga
Rundvlees met aardappelen in een gebonden ker...

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!