Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #253

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
frituren
pittig
bakken
vijzelen
zoet
marineren
bbq
grillen
heet
stoven
mixen
zoet-zuur
oven
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Ulam
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden
Bakwan Surabaya
Mie met gevulde vleespakketjes en gehaktballe...
Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen

Bijgerechten

Sateh Ayam Dua
Blokjes kippenvlees aan een spies
Gulai Daging Dua
Gesudderd, pittig rundvleesreepjes met aardap...
Sateh Pentol
Rolletjes varkensgehakt aan een spies
Telor Dadar Padang
Reepjes omelet met saus
Cah Tahu
Tahu en garnalen in bouillon
Udang Nanas Tiga
Kruidige garnalen met ananas
Ikan Pedis Dua
Pittige makreel uit de oven

Groente / fruitgerechten

Ketjap Buncis
Sperziebonen in ketjap met tauge en pinda'...
Tumis Brokoli
Broccoli in pikante bouillon

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!