Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2592

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stomen
warm
stoven
marineren
frituren
vijzelen
pittig
zuur
zoet-zuur
heet
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi

Bijgerechten

Ikan Dengan Bumbu Dua
Kabeljauwfilet met een tomatensausje
Perkedel Udang
Gefrituurde garnalenkoekjes met mais
Ayam Goreng Padang
Kip uit de wok met krokant jasje van kruiden
Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Mangut Ikan Bakar
Gestoofde, gekruide bokking
Sop Ikan
Kruidige vissoep met rivierkreeftjes en groen...
Cumi Goreng Asem Manis
Gestoofde inktvis in een zoet/zure saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Paksoi
Gestoofde paksoi in kokosmelk
Ikan Sebelah Isi
Gestoomde visrolletjes gevuld met groente in ...
Ayam Renyah Asam Manis
Gefrituurde kipfilet in een zoetzure saus met...

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!