Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2621

Deze rijsttafel is geschikt voor 19 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
heet
vijzelen
oven
grillen
stomen
marineren
bbq
stoven
frituren
pittig
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi
Mie Ayam Pangsit Kuah
Eiermie in kippenbouillon met gekookte pangsi...
Nasi Goreng Kambing
Pittig gekruide gebakken rijst met geitenvlee...

Bijgerechten

Ayam Mangga Mudah
Gestoomde, gegrilde kip met mango
Sateh Babi Ketjap
Blokjes varkenshaas aan een spies met satehsa...
Babi Bambu
Varkensvlees met bamboe in gebonden ketjapsau...
Tahu Taoco Udang
Gebakken tahu met prei en garnalen
Ikan Bakar Ketjap
Makreel in bananenblad van de barbecue
Tahu Tauge
Gebakken tahu met tauge
Gulai Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksa...

Groente / fruitgerechten

Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Download de rijsttafel
Moment geduld!