Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2667

Deze rijsttafel is geschikt voor 6 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
zuur
zoet-zuur
vijzelen
stoven
frituren
koelen
koud
lauw
bakken
oven
marineren
rauw

Basisgerechten

Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen

Bijgerechten

Kokoho
Gebakken zure haring in kokos met groenten
Sambal Ikan
Gebakken vis in een rode saus
Tjap Tjoy Dua
Verschillende groenten met kipfilet in saus
Perkedel Kentang Kornet
Aardappelkoekjes met corned beef

Groente / fruitgerechten

Tahu Telor
Gebakken tahu met ei en ketjapsaus
Sarang Burung Ikan Teri
Vogelnestjes van droge, zoute visjes

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!