Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #97

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
frituren
wokken
stoven
pittig
vijzelen
zuur
marineren
bbq
koud
heet
zoet
bakken
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Mangut Ikan Bakar
Gestoofde, gekruide bokking
Sateh Udang Empat
Garnalen aan een spies
Ikan Bandeng Goreng
Krokant gebakken makrelen
Balado Ikan Tenggiri
Zeer hete, droog gebakken makreel
Gudeg Ceker
Kippenvoetjes gekookt in kokosmelk met nangka
Ikan Mangut dan Udang
Garnalen en vis in een kokosmelksausje
Dadar Telor Bawang
Omeletreepjes met bieslook en ui

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!