Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10184

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
pittig
bakken
frituren
vijzelen
heet
stoven
zoet-zuur
rauw
koud
blancheren
lauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Tahu
Gebakken witte rijst met tahu, satehsaus en b...
Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes
Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab

Bijgerechten

Udang Wotiap
Gefrituurde garnalenrolletjes met ham
Ayam Goreng Lengkuas Bandung
Gefrituurde kip bestrooid met krokante laos
Krengsengan Kambing
Gestoofd, zeer pittig geitenvlees
Sambal Goreng Basa
Rundvlees met petehbonen en garnalen
Ikan Goreng
Kabeljauwfilet gegarneerd met citroen en ui
Rendang Dua
Gestoofd rundvlees in kokosmelk
Palaro
Drooggebakken rundvlees in een saus

Groente / fruitgerechten

Ketimun Pedis
Pittige komkommersalade
Kaki Babi Ketjap
Varkenspoten met groenten in een bouillon
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus

Acars

Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!