Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10190

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
blancheren
pittig
stomen
koelen
koud
marineren
bbq
vijzelen
frituren
stoven
zuur

Basisgerechten

Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Nasi Kuning Telor
Gele rijst geserveerd met eieren

Bijgerechten

Bola Ikan Paksoi
Visballetjes met paksoi in een gebonden bouil...
Cah Tauge Pedis
Tauge en kip in bouillon
Frikadel Udang Makasar
Gestoomde kruidige visballetjes
Sateh Sapi Dua
Blokjes rundvlees aan een spies

Groente / fruitgerechten

Tempeh Petis
Tempeh met tauge in een saus van petis
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!