Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10338

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
blancheren
warm
heet
vijzelen
bakken
zuur
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Yamin Ayam
Eiermie met kip en paksoi in bouillon
Nasi Goreng Merah
Gebakken rode rijst met kip, garnalen en dope...

Bijgerechten

Ayam Smoor
Gestoofde kipfilet in ketjap met gember
Tongseng Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met kool in een pittige sa...
Omelet Udang Saus Tomat
Omelet met garnalen, champignons en tomatensa...
Dendeng Hati
Kruidig gebakken varkenslever

Groente / fruitgerechten

Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!