Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10444

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
heet
stomen
zoet-zuur
marineren
bbq
frituren
zuur
pittig
stoven
lauw
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Babat
Gebakken rijst met runderpens
Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie
Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave

Bijgerechten

Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...
Orak Arik Tahu Tauge
Roerbak van spitskool met kip, tahu en tauge
Balado Ikan Mackerel
Drooggebakken makreel in een hete saus
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Babi Nanas Dua
Varkensvlees met ananas in een zoet/zuur saus...
Rendang Kambing
Droog gebakken geitenvlees in kokosmelk
Tinoransak
Varkensvlees gestoofd met gember

Groente / fruitgerechten

Rujak Tahu Sayur Pedis
Gemengde salade met groente, tahu en een hete...
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus
Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Download de rijsttafel
Moment geduld!