Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10451

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
heet
vijzelen
zoet-zuur
pittig
marineren
vleesvervanger
frituren
stomen
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen
Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...

Bijgerechten

Ayam Djahe Nanas
Kipfilet en ananas in een gebonden bouillon
Sambal Goreng Peteh
Gefrituurde tahu en tempeh met petehbonen in ...
Tahu Lapis Goreng
Gefrituurde pakketjes van tofu gevuld met gar...
Udang Ayam dan Paprika
Kipfilet en garnalen gekruid met taoco
Pindang Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met heerlijke kruiden
Frikadel Atjeh
Gehaktballetjes met kokos en een ketjapsaus
Kari Kambing
Gesmoord geitenvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...
Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Ikan Dua
Gebakken moten makreel in een kruidige saus
Download de rijsttafel
Moment geduld!