Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10573

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
stomen
heet
vijzelen
oven
pittig
stoven
frituren
koud
zoet-zuur
marineren
bbq
blancheren
zuur
koelen
zoet and zuur

Basisgerechten

Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Nasi Ulam Betawi
Pittige gebakken rijst met kokos en gedroogde...

Bijgerechten

Frikadel Pan Tiga
Aardappel-gehaktschotel uit de oven
Sambal Goreng Hati Ampela
Pittige kippenlevertjes en maagjes in kokosme...
Abon Ayam Suwir
Strooisel van drooggebakken kip
Orak Arik Dua
Roerbak van spitskool en rundergehakt
Sambal Taoco Dua
Rundvlees met zwarte bonenpasta
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...
Ayam Goreng Kremes
Gebakken kip bestrooid met een crispy laag

Groente / fruitgerechten

Tumis Paksoi Dua
Roerbak van paksoi en sperziebonen
Lalapan
Groentenschotel met een sambal dipsaus
Tongseng Kambing Asem
Geitenvlees gestoofd in een pittige bouillon ...

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!