Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10619

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
blancheren
warm
marineren
bakken
heet
vijzelen
frituren
pittig
groente
rauw
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mie Yamin Ayam
Eiermie met kip en paksoi in bouillon
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei
Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen

Bijgerechten

Ikan Pedis
Pittig visgerecht van makreel
Bumbu Kuning
Rundvlees in gele kokosmelksaus
Smoor Labu Terong
Gesmoorde aubergines en pompoen in kippenboui...
Cakalang Pedis
Zeer pittige gestreepte tonijn met citroenbas...
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Tahu Peteh Ketjap
Gefrituurde tahu met peteh in een ketjapsaus
Smoor Kambing Daun Djeruk
Geitenvlees gestoofd met citroenbladeren

Groente / fruitgerechten

Sop Buncis
Kippensoep met sperziebonen
Rujak Ketimun
Komkommer met een pittige dressing
Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!