Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10820

Deze rijsttafel is geschikt voor 18 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
stoven
vijzelen
koud
pittig
marineren
blancheren
frituren
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Slamatan
Gebakken rijst met kip gekookt in foelie en k...
Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon

Bijgerechten

Dadar Djawa Dua
Gevulde omelet met geraspte kokos en sambal m...
Asinan
Tofu met groenten in sambalsaus
Sambal Goreng Tahu Tempeh
Gebakken tahu en tempeh met garnalen
Babi Merah
Varkensvlees in pittige kokossaus
Bandeng Kemirie
Makreel in kemiriesaus
Orak Arik Tahu Tauge
Roerbak van spitskool met kip, tahu en tauge
Sateh Makkassar
Spiesjes varkensvlees met pindasaus

Groente / fruitgerechten

Babi Buncis Dua
Varkensvlees met sperziebonen
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Ikan Dua
Gebakken moten makreel in een kruidige saus
Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!