Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10920

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stoven
vijzelen
warm
bbq
grillen
blenden
heet
frituren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Babi Cau Pudak Dua
Pittig gerecht van rijstvermicelli en varkens...
Mie Goreng Djawa
Eiermie met garnalen, paksoi en spitskool

Bijgerechten

Sateh Lilit Ayam Dua
Spiesjes van kruidig kippengehakt
Daging Bumbu Bali Dua
Gestoofd, zeer pittig rundvlees
Dadar Tahu Tiga
Pannenkoek van tahu met ui
Lontong Balap
Soep van runderbouillon met lontong, tauge en...

Groente / fruitgerechten

Pengat Tahu
Gekookte tahu met sperziebonen in kokosmelksa...
Tumis Tahu Udang
Tahu met garnalen en tauge

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!