Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11003

Deze rijsttafel is geschikt voor 16 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
pittig
vijzelen
stomen
frituren
heet
oven
marineren
zuur
zoet-zuur
koelen
koud
blancheren

Basisgerechten

Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge
Nasi Tim Daging Cincang
Gestoomde rijst met gehakt in runderbouillon

Bijgerechten

Ikan Goreng
Kabeljauwfilet gegarneerd met citroen en ui
Rendang Kambing
Droog gebakken geitenvlees in kokosmelk
Rendang Bebek
Eend gestoofd in kruidige kokosmelk
Frikadel Panggang
Aardappel-gehaktschotel uit de oven
Ayam Indonesia
Gebakken kipkarbonades
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Babi Joti
Gebakken varkenshaas met bier

Groente / fruitgerechten

Udang Asem Manis
Garnalen in een pittige zoete saus
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis
Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!