Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11098

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
pittig
frituren
vijzelen
heet
blenden
marineren
zoet-zuur
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Nasi Liwet Solo
Rijst gekookt in kokosmelk
Mie Ayam Surabaya
Mie met kipfilet en gedroogde garnalen
Nasi Goreng Merah
Gebakken rode rijst met kip, garnalen en dope...

Bijgerechten

Pindang Tetel
Gekookt rundvlees in bouillon
Empal
Krokant gebakken rundvleesreepjes
Tongseng Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met kool in een pittige sa...
Babi Cin Empat
Gestoofd varkensvlees met bamboe
Gulai Kambing Empat
Geitenvlees gestoofd in een kokosmelksaus
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Kari Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige, kruidige s...

Groente / fruitgerechten

Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!