Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11230

Deze rijsttafel is geschikt voor 9 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
blancheren
heet
vijzelen
bakken
marineren
bbq
blenden
oven
stoven
frituren
pittig
vleesvervanger
zoet-zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten
Nasi Ulam Dua
Rijst met kokos en gedroogde garnaaltjes

Bijgerechten

Sosis Djawa
Gestoomde, gevulde omeletten met gehakt
Sateh Ayam Banjar
Blokjes kipfilet aan een spies met een pittig...
Ikan Bali
Pittige makreel met petehbonen uit de oven
Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk
Bakso Kepiting
Gefrituurde balletjes van krab en garnalen
Pecak Tempeh
Gefrituurde tempeh met een pittige kokosmelks...
Terik Daging
Riblappen in kokossaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Godok
Groente in een kokossaus
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk

Acars

Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Acar Ikan Dua
Gebakken moten makreel in een kruidige saus
Download de rijsttafel
Moment geduld!