Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11288

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
bakken
wokken
marineren
frituren
koelen
stoven
zoet-zuur
vijzelen
blenden
koud

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente

Bijgerechten

Ayam Katsu
Krokante kipfilet met knoflook en gember
Udang Curry
Grote garnalen in een kerriesaus
Udang Ayam dan Paprika
Kipfilet en garnalen gekruid met taoco
Fu Yong Hai Kepiting
Omelet van krab en groenten met een zoete sau...

Groente / fruitgerechten

Sayur Labu Siam
Labu siam in een kokosmelksaus met tofu en te...
Sayur Tumis Bayam dan Jagung
Groentegerecht van spinazie en mais

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!