Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11392

Deze rijsttafel is geschikt voor 18 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
blenden
warm
vijzelen
heet
marineren
frituren
stoven
pittig
vlees
overig
bakken
mixen
zoet-zuur
vis
groente
vleesvervanger
oven
blancheren
koud
koelen

Basisgerechten

Bami Ayam Buncis
Pittige bami met sperziebonen en kipfilet
Nasi Goreng Babat
Gebakken rijst met runderpens
Nasi Goreng Kambing
Pittig gekruide gebakken rijst met geitenvlee...

Bijgerechten

Balado Ikan Tenggiri
Zeer hete, droog gebakken makreel
Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Mangut Ikan Bakar
Gestoofde, gekruide bokking
Tongseng Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met kool in een pittige sa...
Roti Kambing
Geitenvlees gestoofd in kruidige kokosmelk me...
Tumis Andewi
Roerbak van andijvie met champignons en garna...
Pesmol Telor Goreng
Gefrituurde eieren in een pittige, zoet/zure ...

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Djawa
Pittig stoofgerecht met tofu, tempeh en garna...
Lalapan
Groentenschotel met een sambal dipsaus
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk

Acars

Acar Ikan Dua
Gebakken moten makreel in een kruidige saus
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!