Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11461

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
warm
wokken
stoven
bakken
vijzelen
marineren
koelen
koud
pittig
bbq
zoet
zoet-zuur
rauw
zuur
lauw

Basisgerechten

Nasi Bungkus
Rijstpakketjes
Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika
Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab

Bijgerechten

Ayam Rujak
Gebakken kip met kokossaus
Smoor Daging
Gesmoord rundvlees met gember en sjalotjes
Dadar Tahu Dua
Gebakken omelet met tahu en een sausje
Gadon Ayam
Koud broodje van kippengehakt
Tumis Udang Buncis Jagung
Roerbak van sperzieboontjes, garnalen en baby...
Sateh Pentol
Rolletjes varkensgehakt aan een spies
Dadar Kepiting
Gevulde omelet met krab, prei en spek

Groente / fruitgerechten

Buncis Khas Bali
Sperzieboontjes op Balinese wijze
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Bit
Zure rode bieten
Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Download de rijsttafel
Moment geduld!