Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1148

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
wokken
vijzelen
warm
hartig
bakken
koken
stoven
zoet-zuur
marineren
frituren
bbq
grillen
blenden
oven
koelen
koud
blancheren

Basisgerechten

Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie
Nasi Goreng Singapore
Gebakken rijst met garnalen, ei en komkommer
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Ayam Renyah Asam Manis
Gefrituurde kipfilet in een zoetzure saus met...
Sateh Lilit Dua
Kruidige visspiesjes met kokos
Babi Panggang
Geroosterd varkensvlees in zoete saus
Kari Udang Dua
Gestoofde garnalen in een gele kokossaus
Ikan Biskuit
Viskoekjes van bokking
Gulai Kambing Tiga
Gesudderd geitenvlees in kokosmelk
Ikan Kembung Bumbu Kunyit
Makreel van de barbecue met een pittige kokos...

Groente / fruitgerechten

Ayam Goreng Kol
Gebakken kipfilet met kool
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!