Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11539

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
blancheren
zoet
pittig
stoven
vijzelen
frituren
stomen
heet
rauw
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen
Nasi Goreng Cina
Gebakken rijst met groenten, vlees, garnalen ...
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten

Bijgerechten

Ayam Masak Ketjap
Pittige zoete drumsticks met een ketjapsaus
Telor Tersembunyi
Hardgekookte eieren in gehakt met een tomaten...
Dadar Sambal
Gebakken omeletreepjes
Udang Ayam dan Paprika
Kipfilet en garnalen gekruid met taoco
Smoor Djawa
Gesmoorde sukadelappen in bouillon
Ayam Smoor Djawa Dua
Javaanse kip in een kruidige bouillon
Tahu Lapis Goreng
Gefrituurde pakketjes van tofu gevuld met gar...

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Buncis Dua
Gesmoorde pittige sperzieboontjes
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!