Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11582

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
stomen
frituren
stoven
heet
marineren
bbq
grillen
vijzelen
rauw
koud
zoet
zoet-zuur
koelen
lauw

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst

Bijgerechten

Swiwi Pedis
Pittige kippenvleugeltjes
Sambal Goreng Taoco Dua
Pikant gestoofd rundvlees in zwarte bonensaus
Orek Tempeh Dua
Gefrituurde tempeh met pittige kruiden en zoe...
Orak Arik Udang Buncis
Garnalen en sperzieboontjes met ei
Tahu Udang
Gebakken tofuballetjes met garnalen en een sa...
Sateh Babi Ketjap
Blokjes varkenshaas aan een spies met satehsa...
Terik Tempeh
Gesmoorde tempeh in kruidige kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Buncis dan Udang
Sperziebonen met garnalen in kokosmelk
Ketimun dan Tahu
Frisse salade van komkommer, tauge en tofu
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!