Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11611

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
heet
koken
frituren
vijzelen
koud
lauw
stomen
bakken
marineren
stoven
zoet-zuur
pittig
zuur
rauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Bungkus Telor
Gebakken rijst met gehakt in een bakje van ei
Rujak Mie Palembang
Mie en gefrituurde visballetjes met een zoete...
Nasi Tim Ayam Jamur
Gestoomde rijst met kipfilet

Bijgerechten

Udang Goreng Tepung
Pannenkoekjes met garnalen
Babi Ketjap
Gestoofd varkensvlees in ketjapsaus
Sambal Goreng Manis
Roergebakken kip in een zoet/zuur sausje
Smoor Daging Tiga
Gesmoord rundvlees in een zurig sausje
Telor Petis Tiga
Eieren in kruidige saus
Pecel Telor
Gehalveerde eieren met pittige kokosmelksaus
Gulai Kambing Tiga
Gesudderd geitenvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Babi Buncis Dua
Varkensvlees met sperziebonen
Rujak Tahu Sayur Pedis
Gemengde salade met groente, tahu en een hete...

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Ikan Dua
Gebakken moten makreel in een kruidige saus
Download de rijsttafel
Moment geduld!