Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11617

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
bakken
vijzelen
hartig
bbq
heet
koken
frituren
koud
blenden
koelen
zoet-zuur
stoven
lauw

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen

Bijgerechten

Sateh Kambing
Blokjes geitenvlees aan een spies
Abon Ayam Suwir
Strooisel van drooggebakken kip
Sateh Ayam Banjar
Blokjes kipfilet aan een spies met een pittig...
Laksa Goreng
Su-un met balletjes gehakt, groenten en garna...

Groente / fruitgerechten

Tempeh Petis
Tempeh met tauge in een saus van petis
Sateh Tahu Miso
Tahu en groenten aan een spies met miso pesto

Acars

Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Download de rijsttafel
Moment geduld!