Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11718

Deze rijsttafel is geschikt voor 19 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
stoven
stomen
vijzelen
warm
koken
frituren
pittig
heet
bakken
zuur
blancheren
koud
lauw
zoet-zuur
koelen
rauw

Basisgerechten

Nasi Kebuli Kambing
Gestoomde rijst met geitenvlees en kokosmelk
Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen

Bijgerechten

Sambal Udang Peteh
Pittige garnalen met petehbonen
Telor Tersembunyi
Hardgekookte eieren in gehakt met een tomaten...
Ikan Acar
Kabeljauw in een zurig tomatensausje
Udang Telor Djahe
Grote garnalen in een zacht sausje met ei
Babi Tulang Cin
Gestoofde varkensribbetjes
Daging Rawon Tiga
Gesmoorde, kruidige runderlappen met keluwak
Cah Sayur
Gebakken speklapjes met tofu, champignons en ...

Groente / fruitgerechten

Frikadel Jagung Pedis
Gefrituurde, pittige maiskoeken
Tumis Sayur Campur
Roerbak van Chinese kool, paksoi, prei, papri...
Urapan
Gemengde groenten met kokos

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!