Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11946

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
bakken
pittig
koken
stoven
vijzelen
frituren
heet
marineren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Peck Swie
Gebakken rijst met ei, erwten en ham
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool

Bijgerechten

Pindang Ayam
Gekookte kip met heerlijke kruiden
Kari Daging Tiga
Rundvlees met aardappelen in een gebonden ker...
Dendeng Sapi
Kruidige runderlappen, gesmoord in kokosmelk
Balado Ikan Kembung
Gebakken makreel in een hete saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!