Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11956

Deze rijsttafel is geschikt voor 16 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
vijzelen
bakken
heet
stoven
blancheren
blenden
koud
pittig
zoet
frituren
rauw
zoet-zuur
koelen
zuur

Basisgerechten

Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen
Nasi Langgi
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden
Nasi Goreng
Gebakken rijst met vlees en groenten

Bijgerechten

Ayam Suwir Pedis
Drooggebakken, hete sliertjes kipfilet
Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Chayote Santen
Pompoen met runderhaas en garnalen
Ayam Masak Ketjap
Pittige zoete drumsticks met een ketjapsaus
Ikan Bandeng Goreng
Krokant gebakken makrelen
Orak Arik Empat
Roerbak van kool, wortels en ei
Tahu Telor Tauge Dua
Gebakken omeletten met tahu en tauge

Groente / fruitgerechten

Ketimun dan Tahu
Frisse salade van komkommer, tauge en tofu
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Babi Nanas Tiga
Zoet/zure varkensvlees met paprika en ananas

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Bit
Zure rode bieten
Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!