Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11971

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
koken
stoven
heet
marineren
frituren
koelen
hartig
oven
zuur
bbq
zoet-zuur
koud
blancheren
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Mihoen Ayam Kubis
Mihoen met kipfilet en witte kool
Mie Goreng Babi Jamur
Mie met varkensvlees en champignons

Bijgerechten

Udang Goreng Asam Manis
Gepaneerde garnalen met een zoetzure, pittige...
Frikadel Panggang
Aardappel-gehaktschotel uit de oven
Ikan Tomat
Gebakken kabeljauw in zoetzuur tomatensausje
Cumi Cabe Kering
Zoet/zure pittige inktvis
Opor Ayam Kampung
Gestoofde kip in een kruidige kokossaus
Daging Sapi Merica Hitam
Gesudderd rundvlees met zwarte peper en prei
Sateh Babi Madura
Blokjes varkenshaas aan een spies

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Download de rijsttafel
Moment geduld!