Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12251

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
stomen
vijzelen
pittig
vis
rijst
stoven
marineren
zoet-zuur
frituren
blancheren
koud
oven
heet
zuur
koelen
groente
lauw

Basisgerechten

Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen
Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt
Nasi Goreng Bali
Gebakken Balinese rijst met garnalen

Bijgerechten

Babi Ketjap Tiga
Gestoofd varkensvlees in ketjapsaus
Gulai Kambing
Lamsvlees in kruidige kokosmelksaus
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Asinan Dua
Zoet/zure groenten en tahu overgoten met een ...
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk
Babi Merah Dua
Varkensvlees in een pittige, rode kokosmelksa...

Groente / fruitgerechten

Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!