Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12296

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
blancheren
warm
heet
vijzelen
marineren
oven
pittig
frituren
bakken
zoet-zuur
koud
koelen
zuur
groente
lauw

Basisgerechten

Mie Yamin Ayam
Eiermie met kip en paksoi in bouillon
Nasi Ulam Dua
Rijst met kokos en gedroogde garnaaltjes
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Babi Panggang
Geroosterd varkensvlees in zoete saus
Tahu Kipas
Gefrituurde gevulde tahu met een pittige saus
Cah Paksoi Dua
Paksoi met kip en prei in bouillon
Krengsengan Daging
Pittig, gesudderd rundvlees
Babi Cin Tiga
Speklapjes in een saus met zwarte bonenpasta
Daging Smoor
Gestoofde sukadelappen
Sambal Babi Taoco
Pittige varkenshaas met zwarte bonensaus en k...

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Buncis dan Udang
Sperziebonen met garnalen in kokosmelk
Tumis Kol Cina
Gebakken, kruidige Chinese kool
Tempeh Petis
Tempeh met tauge in een saus van petis

Acars

Acar Djahe
Zoet/zure gember
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!