Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12394

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
blancheren
warm
stomen
vijzelen
heet
marineren
oven
pittig
pocheren
zuur
koud
frituren
bbq
bakken
zoet-zuur
koelen
lauw

Basisgerechten

Mie Yamin Ayam
Eiermie met kip en paksoi in bouillon
Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Nasi Goreng Merah
Gebakken rode rijst met kip, garnalen en dope...

Bijgerechten

Bubur Menado Tiga
Rijstpap met verschillende groentes
Tumis Kacang Panjang
Roerbak van kouseband
Gajebo Asem Padeh
Pittig rundvlees gestoofd in de oven
Gulai Telor Bebek
Gepocheerde eendeneieren in kokosmelksaus
Daging Bumbu Bali Dua
Gestoofd, zeer pittig rundvlees
Asinan Jakarta
Gemengde groenten en fruit met pindasaus
Udang Balado Peteh
Zeer pittige garnalen met petehbonen

Groente / fruitgerechten

Pempek
Visballetjes met een hete zoetzure saus
Sateh Babi Sempurna
Blokjes varkensvlees aan een spies
Daging Lada Hitam
Vleesrolletjes van biefstuk met bamboescheute...

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!