Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12681

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
frituren
wokken
warm
hartig
stomen
vijzelen
heet
marineren
lauw
stoven
bakken
bbq
blenden
zoet-zuur
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Ramen Goreng Bumbu Kari
Pittige mie met tahu, tomaat en komkommer
Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst
Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen

Bijgerechten

Ayam Palembang
Gekookte kip in kokosmelk en geraspte kokos
Kubis Putih dan Telor
Roerbak van gefrituurde eieren en kool
Ayam Tangkap
Gefrituurde pittige kippenvleugels
Kari Udang
Garnalen in kokosmelksaus
Tempeh Balado
Gefrituurde tempeh met hete kruiden
Dendeng Hati
Kruidig gebakken varkenslever
Pepesan Ikan
Pittig gekruide makreel van de barbecue

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!