Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12827

Deze rijsttafel is geschikt voor 9 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
stomen
stoven
zoet-zuur
marineren
bbq
vijzelen
heet
blancheren
pittig
koelen
koud
lauw

Basisgerechten

Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Nasi Gurih Dua
Gestoomde rijst in kokosmelk

Bijgerechten

Abon Ayam
Drooggebakken uitgeplozen kip
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...
Kari Daging Dua
Gestoofde runderlappen in een kruidig sausje ...
Ayam Panggang Djeruk Madu
Geroosterde zoet/zure kip van de barbecue
Sateh Kambing
Blokjes geitenvlees aan een spies
Babi Merah Dua
Varkensvlees in een pittige, rode kokosmelksa...
Tempeh Masak Bumbu Rujak
Gestoofde tempeh in een pittige saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Sambal Goreng Buncis Dua
Gesmoorde pittige sperzieboontjes

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Download de rijsttafel
Moment geduld!