Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12980

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
vijzelen
warm
pittig
stoven
vis
vleesvervanger
oven
marineren
grillen
bbq
zuur
koelen
koud
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt
Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten

Bijgerechten

Daging Lapis
Gesmoorde runderlappen
Bebotok Tempeh Peteh
Gevulde pakketjes met tempeh, gedroogde visje...
Bumbu Bali Daging
Rundvlees in kruidige kokosmelksaus
Ikan Pedis Dua
Pittige makreel uit de oven
Babi Panggang Lima
Gegrild varkensvlees met een saus en acar
Udang Kukus
Gestoomde garnalen in courgette gerold
Sateh Pentol
Rolletjes varkensgehakt aan een spies

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Download de rijsttafel
Moment geduld!