Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12988

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
rijst
koken
stomen
warm
pittig
wokken
stoven
vijzelen
heet
bakken
gevogelte
vleesvervanger
frituren
zoet-zuur
vis
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Kuning Tumpeng
Gele rijst voor een feestmaaltijd
Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge
Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais

Bijgerechten

Sambal Goreng Hati Ampela
Pittige kippenlevertjes en maagjes in kokosme...
Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk
Dendeng Hati
Kruidig gebakken varkenslever
Sambal Goreng Tempeh dan Ayam
Gefrituurde tempeh met kippengehakt in een he...
Sambal Goreng Peteh
Gefrituurde tahu en tempeh met petehbonen in ...
Ayam Goreng Kremes
Gebakken kip bestrooid met een crispy laag
Udang Leci
Gefrituurde garnalen met een pittige, zoet/zu...

Groente / fruitgerechten

Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!