Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13328

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
wokken
warm
bakken
stoven
heet
marineren
bbq
pittig
vijzelen
blancheren
koud
zoet-zuur
koelen
lauw
rauw

Basisgerechten

Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente
Mie Ayam Surabaya
Mie met kipfilet en gedroogde garnalen

Bijgerechten

Ayam Goreng Empat
Pittige kip geroosterd op de barbecue
Udang Telor Djahe
Grote garnalen in een zacht sausje met ei
Pindang Cumi
Gestoofde inktvis
Smoor Djawa
Gesmoorde sukadelappen in bouillon
Babi Kucai
Pittige varkensreepjes met prei in ketjapsaus
Tumis Tauge
Tauge met Chinese kool in bouillon
Orak Arik
Roerbak van spitskool met ei en ontbijtspek

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Tahu Telor Tiga
Omelet met tahu en pindasaus
Tumis Menir
Gebakken varkensvlees met spinazie

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!