Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13348

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
pittig
wokken
stoven
vijzelen
frituren
marineren
blancheren
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge

Bijgerechten

Ayam Bumbu Bali Dua
Pittige, gesudderde kippenvleugels
Hachee Timor
Hachee van rundvlees, sjalotjes en kruiden
Babi Kucai
Pittige varkensreepjes met prei in ketjapsaus
Bola Ikan Paksoi
Visballetjes met paksoi in een gebonden bouil...

Groente / fruitgerechten

Bubur Menado
Pap met kip en groenten
Ikan Bungkus
Gestoomde scholfilets gewikkeld in paksoi

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!