Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13491

Deze rijsttafel is geschikt voor 16 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
vijzelen
stoven
frituren
heet
zoet
marineren
pittig
blancheren
koud
rauw
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst
Mie Goreng Djawa
Eiermie met garnalen, paksoi en spitskool
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon

Bijgerechten

Rempah Rebung
Gefrituurde kroketten van bamboe, kokos en dr...
Ayam Suwir Pedis
Drooggebakken, hete sliertjes kipfilet
Kari Tahu Tempeh
Gebakken, gesmoorde tahu en tempeh met kerrie
Daging Smoor
Gestoofde sukadelappen
Daging Kelapa
Gestoofd rundvlees met kokos
Tahu Ketjap Dua
Gebakken, gemarineerde tahublokjes
Ikan Masak Asem Kuah
Vissoep van kabeljauw en tomaten

Groente / fruitgerechten

Ukut Urab
Salade van gemengde groenten met kokos en dre...
Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...
Daging Pedis
Gemarineerde, pikant rundvlees met mais en ba...

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!