Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13559

Deze rijsttafel is geschikt voor 9 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stomen
warm
blenden
marineren
pittig
stoven
bbq
vijzelen
blancheren
heet
zuur
koud
vis
frituren
groente
zoet-zuur
rauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Bami Ayam Buncis
Pittige bami met sperziebonen en kipfilet
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie

Bijgerechten

Sambal Goreng Kol
Spitskool met gehakt en mais
Ayam Pedis
Kip in een tomatensaus met champignons
Sateh Sapi Dua
Blokjes rundvlees aan een spies
Udang Djahe
Garnalenballetjes met groenten in bouillon
Gulai Kepala Ikan Pedis
Gestoofde vissenkop in een zeer pittige kokos...
Asinan Jakarta
Gemengde groenten en fruit met pindasaus
Udang Goreng Salut Wijen
Krokant gefrituurde tijgergarnalen met sesamz...

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Teri Buncis
Pittige sperziebonen met gedroogde garnalen e...
Asinan Bogor
Salade van vruchten en groenten met sausje

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!